I dag kan man sende direktemeldinger til ansatte i tamigo via SMS eller epost.. I tillegg får ansatte automatiske beskjeder om nye vaktplaner, endringer i godkjent vaktplan, godkjenning av bud på ledige vakter, vaktbytter og ved fraværsforespørsler og endringer av fravær.

Les mer om dette her: Automatisk genererte meldinger i tamigo

Nevnte menyer finner man som kjent i meny Informasjon --> Send SMS eller Send epost

Vi har nå lansert en ny meny/funksjon som gjør at du kan sende direktemeldinger til de ansatte via notifikasjoner/pushvarsler rett til innboksen i tamigo appen på deres smarttelefon.

Merk! Ny meny Send notifikasjon må aktiveres av tamigo support. Ta kontakt med oss på tlf 469 88 559, eller supportno@tamigo.no for å aktivere menyen for Administratorer og/eller Planleggere.

Send notifikasjon fungerer i utgangspunktet på samme måte som ved utsendelse av SMS eller Epost via tamigo. Oppgraderingen er at ansatte nå får meldingen via en notifikasjon på telefonen sin, og de kan lese meldingen i innboksen i tamigo appen.

Som Administrator vil man få opp ansatte i avdelingen du står i som default, men kan velge mellom alle ansatte i alle avdelingene i databasen din. Velg hvem du ønsker å sende melding til, skriv meldingen og klikk på Send  nederst til høyre på skjermen:

Den/de ansatte mottar så meldingen på sin telefon:

NB! Kun ansatte som har aktivert/akseptert notifikasjoner/pushvarsler i fra tamigo appen vil være tilgjengelige i listen pr.avdeling.