Har du tamigo rolle i flere databaser? Mange av våre kunder har opprettet flere databaser, av ulike årsaker. Så som ulike org.nr., forskjellige lønnssystemer, eller at du som ansatt rett og slett har ulike arbeidsgivere som begge benytter tamigo.


Du kan flytte deg mellom disse databasene (forutsatt samme brukernavn (e-post) og Passord, i alle databaser du har tilgang til, uten å logge inn på ny.


Info: Du kan flytte deg fra database til database uten å måtte logge inn på ny. Enten du er pålogget via web eller i Mobil appen!Hopp mellom databaser på PC/Nettbrett Web-versjonen.


Det er enkelt og superraskt å hoppe mellom databaser og få kontroll på tvers. Klikk på avdelingsvelger fra hvilken som helst meny på sky-løsningen (web). Der finner du de databasene du kan hoppe i mellom. Alle avdelinger i eksisterende database pluss øvrige databaser du har tilgang til finner du her. Klikk på den databasen du vil hoppe til, og tamigo åpner den ønskede databasen. Nå kan du fortsette å jobbe der


Hopp mellom databaser fra Smarttelefon Appen.


Jobber du inne i Mobil appen, og ønsker å forflytte deg til en annen database du har tilgang til. Gå til Meny -> Innstillinger. Klikk der i feltet Bedrift og hopp til en annen database.  


Info! iOS/IPhoneInfo! Android