Du kan nå velge å få notifikasjoner i appen, i stedet for SMS. Alle beskjeder og meldinger samlet på ett sted, i din egen innboks.

Under "Info" i appen, finner du den nye menyen Innboks, eller ved å trykke på innboks-ikonet øverst til høyre på skjermen:

Ved å klikke på innboks ikonet øverst til høyre, kan du merke alle meldingene som lest.

Velger du under innstillinger på din smarttelefon å bli varslet på meldinger fra tamigo, vil du alltid og umiddelbart se alle beskjeder: