Får du ikke synkronisert vaktene dine fra tamigo til mobilkalenderen din via iCal, er det mulig at en innstilling inne hos dere ikke er slått på!

På bildet under ser der hvor man kan finne og skru på denne innstillingen:

(Oppsett generelt --> Butikker/avd. --> Trykk på den avdelingen det gjelder --> Kommunikasjon --> huk av i boksen "Vakter til iCal" og Lagre.)

Synes du det tar lang tid fra en vaktplan er oppdatert til den er synkrosniert via iCal på din Android tlf. Det er det Google som begrenser.

Her har du en link som gir deg mulighet til å redigere dette og automatisk legget til en påminnelse om vakt.

http://help.appointy.com/entries/21795226-How-to-setup-ICal-on-Android-devices-

NB! iCal synkronisering er en industri std., så tamigo supporterer ikke dette.