Både via Web og via App kan man laste opp dokumenter tilknyttet fravær. Du kan nå tillate ansatte om å forespørre fravær på flere fraværstyper, og samtidig legge ved dokumentasjon knyttet til fraværet.

Eks.

- Perm. m og u. lønn

- Sykemelding (Arbeidsgiverperiode)

- Egenmelding

- Sykemelding (Over arbeidsgiverperiode)

- Gradert fravær (Over/Under arbeidsgiverperiode

Note! Ved å tillate ansatte å kunne forespørre om flere typer fravær, sammen med krav til dokumentasjon, vil din virksomhet kunne spare mye administrativ tid!

I tamigo og på hver enkelt fraværstype har din virksomhet muligheten til å tillate ansatte å be om fravær, men også samtidig for eks. kreve at den ansatte vedlegger dokumentasjon, eks. Sykemeldingen.

Se meny: Oppsett generelt -> Fravær. Klikk på en fraværstype og marker følgende (se bildet under)

Merk! Kun en administrator kan gjøre endringer under innstillinger!

I web appen kan man hente opp en fil, fra enheten, og fra mobil appen, hente fra bilder, ta (øyeblikks-) bilde eller laste opp fil, Den ansatte velger så å lagre. Fravær forespørselen blir nå liggende på vent til en ansvarlig Planlegger(e) godkjenne fraværet.

Planlegger kan godkjenne fraværet (med dokumentasjon) via Web Applikasjonen eller i Mobil appen.

Merk! - Av GDPR hensyn anbefaler vi at følgende innstilling også settes Automatisk sletting av vedlegg ved Fravær