NYHET! (Juni 2023) Nå kan du sende kontrakter til signering til flere mottagere. Les mer

Har du kontraktsmodulen i tamigo? I såfall kan man utvide dette med digital signatur.  Vi har inngått samarbeide med selskapet Verified, og kan tilby alternative løsninger.

1. Benytt digital signering (BankID) gjennom tamigo Norge AS sin avtale med Verified . Tjenestene blir priset pr. digital signering og tilleggsavtale inngås mellom dere som kunde og tamigo Norge AS. Signeringsmetode BankID. Dette alternativet anbefales til Mellomstore/Mindre kunder.

2. Inngå avtale med Verfiied. (www.verfied.eu) Anbefalt for større kunder og behov for flere tjenester fra Verified. Flere typer dokumenter + flere mulig valg av signeringsmetoder.

Har dere Kontraktsmodulen i tamigo i dag, er dere kjent med at kontrakter dannes i pdf, som så kan skrives ut for signering. Med Verified satt opp, vil dere i tillegg få valget Send som PDF til signatur

Info! Les mer om Kontraktsmodulen

Send som PDF til e-signatur (velg signatur berettigede)

I nytt Pop-opp bilde, skal/kan du

a.) Sette inn (velge) signatur berettiget, En eller flere av Avd./Butikkens Planlegger(e)

b.) Den ansatte

b.) + evt. en ekstra signaturberettiget (eks. HR leder/Regionsansvarlig/Daglig leder o.l.), ved å klikke i feltet + Legg til ekstern signatur

c.) Klikk så "Send til signering" nederst på siden.

Se bildet

Hva skjer videre?

1. Dokumentet blir automatisk nå lastet opp og sendt til oppgitte e-post adresser
  2. Dokumentet lagres under dokumentmappe Kontrakter på den ansatte.
  3. Signerte dokumenter (alle har signert) lastes automatisk inn i tamigo under dokumentmappe signerte Kontrakter

Hva trenger du for å komme igang?

I tamigo må du ha kontraktsmodulen, i tillegg en avtale med selskapet Verified, eller tilgang til Verified gjennom tamigo Norge AS (tjeneste priset pr signering)

Så snart man er opprettet som kunde i Verified, elelr har inngått avtale med tamigo Norge AS, gå til Oppsett generelt,-> Plugin. Sett inn informasjon nødvendig for å aktivere Plugin. e-mail adresse (reg. hos Verified), Passord (reg. hos Verified) +Firmakode (hos Verified).

Klikk deretter “Oppdater Verified adgangsopplysninger”. (Se bildet under)

Merk! For kunder som inngår avtale om bruk av digital signering via tamigo Norge AS, aktiveres Plugin av oss i tamigo Norge AS.

Velg til slutt også Signeringsmetode (normalt BankdID NO), eller Touch, e-post og Lagre (se bildet under)

Hvordan fungerer det

I hovedfane Oppsett generelt -> Dokumenttyper (venstre meny). finner du at du har dokumenttype Kontrakt og Underskrevet kontrakt.  Disse vil bli benyttet sømløst sammen med Verfied Plugin.

Når man oppretter en ny ansatt/bruker i tamigo registreres det data om den ansatte, normalt det som er krevet for å pre-innsatt for å oppfylle data i kontraktsmalen, deri også som krav brukers e-post adresse.

For å opprette en arbeidskontrakt, gå til meny Generer kontrakt under fane Ansatte , velg så den ansattes navn, kontrakttype som skal opprettes og fyll i ytterligere data som er krevet på kontrakten. Når alle data er fylt i, klikk på Generer kontrakt.

Med Verfied Plugin aktivert har du nå en ny knapp tilgjengelig, hvor du ikke bare lagrer kontrakten men også sender den til digital signering (flere mottagere se over.).

Lagret i tamigo

Avventer (signatur) i Verified

Den (ny) ansatte mottar melding (e-post) - Her kan hun/han se over kontrakten og signere med BankID.

Så snart kontrakten er signert er status oppdatert i Verified, hor du også har full oversikt over signerte og usignerte kontrakter & dokumenter.

I tamigo blir samtidig den signerte kontrakten lastet inn i  tamigo. Du vil få et varsel om at signerte kontrakter kan åpnes opp og endelig lagres. Dersom lagres, vil kontrakten lastes opp under dokumenttype i på den ansatte.

Tips! Du kan alltid sjekke hvilke ansatte som Har eller ikke har underskrevet kontrakt. I toppen av fanen Ansatte -> (meny) Ansatte finer man en Filter knapp (Se bildet). Klikk på denne, velg evt. Alle avdelinger og har/har ikke eks. Underskrevet kontrakt. Alle ansatt som samsvarerr med ditt valg listes opp.

Priser (eks. m.v.a)

Tilgang til Kontraktsmodulen                                                    kr. 3.500,-

Pr. arbeidskontraktmal (dersom tamigo legger opp)                kr.    585,-

Alternativ 1.) Avtale via tamigo

Pris pr sendte dokument for digital signering                        kr.        30,-

Alternativ 2.) Egen avtale med Verified                                               -

(sjekk med Verified)