Egendefinerte felter har fått et løft som gir din virksomhet en unik kontroll på for eks. sertifiseringer og kurs.  Skal dine ansatte til enhver tid ha oppdaterte kurs/sertifiseringer? Da kan du lese videre om hvordan du enkelt kan få ikke bare kontroll på hvem som innehar hva, men også påminnelser om utløpsdato for gjeldende kurs/sertifisering.

1.) Gå til meny Ansatte -> Ansatte og klikk på

2.) Klikk så på  Opprett felter i venstre menyen

3.) Velg Type Dato i nedtrekksmenyen. Skriv inn Kurs/Sertifiserings navn/beskrivelse, Standardverdi= blank. Dersom vedkommende ikke skal kunne legges i vaktplan dersom sertifisering er utløpt, huk evt. av for "Blokker for planlegging", avslutt med Legg til.

4.) Når du har opprettet de Kurs/Sertifiseringer du skal ha avslutt med Lagre og Lukk

5.) Klikk nå på en ansatts navn i Ansatte -> Ansatte menyen til venstre. Sett inn utløpsdato på de kurs/sertifiseringer vedkommende innehar

Skriv ut rapport (Excel)

Klikk på side-konfigurasjon igjen (pkt. 1) og velge denne gangen Medarbeiderinfo. i eksport i venstre menyen (Pkt. 2)

Klikk på EmployeesExcelExport, deretter Felter +, Finn så de (egedef. ) feltene du vil ha med ut i Excel eksporten. Avslutt med Lagre og Lukk

Nå kan du hente ut en excel rapport på 1 avd. eller inkludere medabeidere i alle avdelinger og klikk på Excel.

Eks. på rapport

Påminnelser om kurs/sertifiseringer som utløper.

Gå til meny Oppsett generelt -> Påminnelser (venstre meny). - Merk! Menyen er kun tilgjengelige for Administratorer.

Velg UTLØPSDATO, deretter mottagers mailadresse, hvilke av egenedef. feltene (Kurs/Sert.) som skal minnes på, og hvor mange dager FØR utløpsdato påminnelsen skal sende til oppgitte mottager (mailadr.). Velg så for eks. at påminnelsen sendes hver natt 06:00