Som Administrator kan man nå enkelt åpne for eller stenge mulighet for at Planleggere å redigere i Medarbeiderdetaljer.

Meny "Oppsett generelt" -> "Innstillinger", velg HR og evt. ta vekk hake i Slå av rediger Medarbeider og sett hake i feltet

Admin. kan alltid redigere medarbeidere.

I menyen "Ansatte" kan man deretter via en "Hengelås" slå på og av muligheten for at en Planlegger kan redigere Medarbeidere. Klikk på selve hengelåsen for å endre status.