1.) Opprett Butikk/Avd.

Man oppretter en ny Butikk/Avdeling i tamigo ved å gå til meny "Oppsett generelt" - > "Butikker/Avd." i sidemenyen. Klikk først på "Legg til ny avdeling". (Se bildet)

Sett inn navn på Avdeling + evt. Avdelings ID nr. (dersom aktuelt i forbindelse med overføring av Timelister til lønn).

Legge evt. til Adresse på avdeling. Avslutt med Lagre og Lukk.

Butikk/Avdeling er nå opprettet.

Over/underliggende avdeling:

Les mer om over/underliggende avdelinger her: Over- og underliggende avdelinger