For at en ansatt skal få tilgang til tamigo (Web/Touch/App) må vedkommende være aktivert.

Når du har lagt til en ny ansatt/bruker, og har registrert vedkommendes mailadresse, er det mulig å aktivere vedkommende.

Stå i "Ansatte" -> "Ansatte" og huk av i kolonne Aktivert. Lagre med disketten som popper opp (se bildet.)

Når vedkommende er aktivert sendes det en velkomstmail til vedkommendes mailadresse med informasjon om hvordan man oppretter passord, logger inn og laster ned tamigo-appen.

Merk! Da brukernavnet = mailadresse er det ikke mulig å opprette ulike brukere med samme mailadresse.

Se nedenstående video som viser hvordan du aktiverer ansatte:

Relaterte: - Aktivering av bruker/ansatt pr. SMS

- Bruker/Ansatt har ikke mottatt aktivering mail!

- Slette/Re-insette en slettet bruker/ansatt

- Roller og tildeling av roller

- Opprett / Legg til ny bruker/ansatt